Gjennom mange år har fotterapautene Torild Moldøen og Katrine Moldøen bygget opp Helsekroken på Knarvik. Nå fortsetter de virksomheten i Drevelin Helse der også diabetes får større plass på behandlingsrommene.


Torild Moldøen er svært fornøyd med å bli en del av et langt større og variert fagmiljø når Helsekroken nå blir en del av Drevelin Helse. Drevelin har romslige og moderne lokaler i Møllendalsbakken i Bergen.

Eksisterende kunder
Moldøen er allerede i gang og bruker den første tiden på å følge opp alle eksisterende kunder av Helsekroken som ikke forsvinner, men blir en del av et større team i Drevelin Helse.
– Mange av våre kunder får nå tilgang til et bredere kompetansemiljø. Det samme får kundene til Drevelin. Derfor kan dette betraktes som en perfect match, smiler Moldøen.
Ved siden av tradisjonell fotbehandling vil Drevelin Helse i større grad også fokusere på diabetes. Det er svært mange diabetikere som sliter med plager i føttene.

Samarbeid
– Vi innleder naturligvis et nært samarbeid med Drevelin Ortopedi og Drevelin Aktiv. I mange sammenhenger vil vi samarbeide med leger, ortopediingeniører og ortopediteknikere, forteller den entusiastiske fotterapeuten. Hun poengterer at du ikke trenger å ha henvisning for å få fotbehandling.

Ønsker du å bestille time, ta kontakt på 55206460/ 92065309

torild@drevelinhelse.no

Kontakt

Vi er ikke rundt akkurat nå . Men du kan sende oss en e-post og vi vil komme tilbake til deg.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search