Ketil Moldekleiv (37) har begynt i en nyopprettet stilling som produktutvikler i Drevelin. Han kommer fra bransjeaktøren Blatchford og skal ta Drevelin inn en digitalisert fremtid. 


37-åringen kan i år feire 20 år i ortopedibransjen og er kjent som en særdeles dyktig tekniker.

Startet i Drevelin
Moldekleiv startet sin karriere i Drevelin tilbake i 1997. Da som lærling. I 2003 begynte han hos konkurrenten Atterås som senere ble kjøpt opp av Blatchford.
– Jeg er blitt veldig godt mottatt. Det er et fantastisk miljø. Antallet medarbeidere er doblet siden jeg jobbet her første gang og det er gjort store fremskritt, sier han.

Ketil Moldekleiv er tilbake i Drevelin

Ketil Moldekleiv er tilbake i Drevelin

Bindeledd
37-åringen går inn i en nyopprettet stilling som produktutvikler. I tillegg skal han fungere som et bindeledd mellom teknikere og ingeniører. Moldekleiv er den som skal lede digitaliseringen av Drevelin og arbeidet er allerede godt i gang.
Hvor ligger Drevelin i den digitaliserte fremtiden?
– Langt fremme, svarer Moldekleiv kontant.

Raskere
Digitaliseringen gjør at Drevelin blir enda mer effektiv slik at proteser og ortoser kan leveres raskere, spesielt ute i distriktene. Når en ingeniør er ute i «felten» kan hun eller han scanne en 3D modell som sendes teknikerne på verkstedet som da freser ut proteser og ortoser på nøyaktige mål.

Hva gjør du når jobben ikke opptar deg?
– Da har jeg en stor familie, og jeg elsker å være hobbysnekker. Akkurat nå er det hytten på Radøy som får seg en oppgradering av hobbysnekkeren, smiler han.

Kontakt

Vi er ikke rundt akkurat nå . Men du kan sende oss en e-post og vi vil komme tilbake til deg.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search